Tanah Jawi

2nd place of Indonesian Folk-Pop Song Contest 2012.
Song+lyrics+music: me
Vocal: @OiJaw @yuka_kharisma (sinden)
Keys: @ronaldwils0n
El. Bass: @adietiansyahabo

VERSE 1:
Tanah iki tanah e dewe
Soko rino sampek dalune
Akeh cerito sing diciptane
Dadi sejarah ing tanah Jawi

VERSE 2:
Alam sing ora tau turu
Warisan luhur poro leluhur
Kanggo poro mudo sing mimpin dunyo
Nuju urip seneng tentrem

REFF:
Ayo nyanyi lan dendang
Duduhno ning dunyo
Apik apik e tanah Jawi
Ayo bersyukur berserah
Duduhno ning dunyo
Apik apik e tanah Jawi

CODA:
Angkat tanganmu, sijikan atimu
Ucapno salam kanggo tanah Jawi

Video Stream:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s